29 noiembrie – Black Friday 2013

In acest an, black friday va avea loc in luna noiembrie si mai exact in ultima vineri a acestei luni, pe 29 noimbrie 2013.

Chiar daca denumirea de vinerea neagra se refera doar la o zi, aceste reduceri black friday se vor gasi si achizitiona pe toata saptamana 25 noiembrie pana pe 1 decembrie, asa ca cei interesati vor putea profita de cele mai importante oferte ale anului.

Inca nu se stie lista completa de magazine black friday care vor participa in acest sezon al marilor reduceri, insa stim sigur ca cele mai mari dintre acestea vin cu o serie de promotii la multe dintre articolele pe care le comercializeaza, si anume:  laptopuri, calculatoare, telefoane si tablete, electrocasnice, carti, imbracaminte si incaltaminte, jucarii, accesorii si multe altele. Cu alte cuvinte aproape tot ce iti doresti pentru tine si familia ta, poti cumpara cu reducere de pana la 95%. Noi va vom tine permanent la curent cu lista completa a magazinele black friday.

Pregateste-te pentru aceasta mare sarbatoare a cumparaturilor pentru ca vei putea cumpara produse pe care ti le doresti, si exact ca si in anul trecut vei putea sa te bucuri de oferte la toate acestea.

This entry was posted in Black Friday and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>