Black Friday 2013 cu reduceri de 70% la ZorileStore.ro

După succesul realizat în anul 2012, ZorileStore.ro lansează pentru al doilea an consecutiv campania de reduceri de preţuri Black Friday. Sub denumirea “Eclipsa de preturi”, campania se va întinde pe parcursul unui întreg weekend, în perioada 22-24 noiembrie. Toate produsele regăsite în magazinul online vor beneficia de reduceri substanţiale.

Ca o noutate absolută în cadrul campaniei “Eclipsa de preturi”, produsele cu cele mai multe share-uri pe Facebook şi care vor include hashtag-ul #eclipsadepreturi vor beneficia de reduceri de 70%.

“Pentru al doilea an consecutiv am decis să participăm la campania de Black Friday. Mai maturi şi cu experienţa acumulată anul trecut cu ocazia campaniei, considerăm că suntem pregătiţi pentru lansarea campaniei «Eclipsa de preţuri». Cu această ocazie, estimăm ca traficul va creşte cu peste 100%, iar pentru a preîntâmpina eventuale probleme, am pregătit servere suplimentare pentru a ne asigura ca accesarea magazinului nostru online se va desfăşura în condiţii normale. În cadrul acestei campanii am pregătit reduceri substanţiale la toate produsele şi am suplimentat stocurile. În acelaşi timp, ca şi o surpriză pentru clienţii noştri, produsele ce vor avea cele mai multe share-uri pe Facebook vor beneficia de reduceri de 70%. Pe această cale doresc să mulţumesc celor de la Storience pentru munca depusă la grafica specială dedicată acestui eveniment şi celor de la Content Speed care se ocupă de partea tehnică a magazinului nostru online ZorileStore.ro” Adelina Oprea, manager marketing ZorileStore.

Startul campaniei se va da la data de 22 noiembrie 2013, ora 00.00 şi se va încheia pe data de 24 noiembrie 2013, ora 00.00.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *