Black Friday 2013 la HomeyComb.ro

Pentru prima data, pe data de 29 noiembrie, Homeycomb.ro organizeaza Black Friday, cu reduceri impresionante lamii de produse de o calitate exceptionala. Membrii Homeycomb.ro sunt invitati de Black Friday sa profite de cele mai mari discounturi ale anului la produse de home&deco, beauty si fashion!

Pe 29 noiembrie, Homeycomb pune la dispozitia membrilor saimii de produse, organizate in 18 de campanii cu super discount, valabile doar in acesta zi. Cumparatorii vor putea sa profite de reduceri pentru a alege piese deosebite pentru casa sau pentru a-si completa listele de cadouri pentru sarbatorile de iarna.

Categoria reprezentativa pentru Black Friday va fi cea a produselor de uz casnic, extrem de apreciate de catre membrii clubului. Acestia vor fi rasfatati cu sute de obiecte minunate pentru bucatarie, seturi delicate din portelan pentru mese festive si accesorii absolut necesare pentru orice impatimit al gastronomiei. Preturile produselor vor pleca de la 9.9 lei, iar discounturile vor ajunge pana la 80%.

Membrii clubului vor mai putea cumpara de Black Friday mobila italiana, produse cosmetice, imbracaminte si incaltaminte de lux de la firme de prestigiu, decoratiuni elegante, accesorii pentru baie sau gadgeturi inovative.

„Suntem extrem de incantati de faptul ca vom organiza pentru prima data un Black Friday pentru membrii Homeycomb.ro. Discounturile vor depasi orice reducere pe care am avut-o pana acum. Am reusit sa ne organizam foarte bine, iar echipa noastra a lucrat din greu pentru a aduce produse cu adevarat speciale. Va fi o experienta din care vom invata foarte multe si care ne va ajuta pe viitor in dezvoltarea comunitatii noastre,” a declarat specialistul marketing Homeycomb.roIoana Ciucur.

Homeycomb.ro a pregatit pentru aceasta zi a reducerilor uimitoare un design special si produse atent alese. Ii asteptam cu drag pe membrii nostri pentru a sarbatori Black Friday impreuna!

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *