Black Friday 2013 la Okazii.ro

Black Friday Okazii.ro va avea loc pe 29 noiembrie, incepand cu ora 00.00 si vor fi incluse peste 130.000 de produse, cu reduceri de pana la 80%.

Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii.ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones, fashion&beauty, auto&moto, casa si gradina, sport, carti muzica, jocuri si universul copiilor.

Black Friday Okazii.ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent – un adevarat slalom printre oferte. Okazii.ro e singurul loc din Romania in care orice utilizator poate atat sa cumpare cat si sa vinda de Black Friday.”, declara Razvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

Ii asteptam pe toti romanii de Black Friday pe Okazii.ro, in data de 29 noiembrie, cu cea mai mare oferta de reduceri si o pagina dedicata acestui eveniment- pe care o pot accesa la adresa: http://www.okazii.ro/black-friday.

Toti utilizatorii Okazii.ro sunt invitati sa propuna spre vanzare produse in campania Black Friday Okazii.ro de anul acesta.Orice utilizator persoana fizica, juridica sau magazin online poate sa propuna produse in campania Black Friday Okazii.ropana pe data de 22 noiembrie 2013. Landing page–ul campaniei de de Black Friday Okazii.ro pentru vanzatori poate fi accesat aici: http://www.okazii.ro/black-friday-vanzatori.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *