Black Friday 2014 la BebeNou.ro

Din cele 20.000 de articole, magazinul online BebeNou.ro participa la Black Friday cu peste 500 de oferte si reduceri la articole pentru copii si bebelusi.

Reduceri de pana la 60%. Urmariti categoriile de haine copii, rochite de fetite, hainute bebelusi, triciclete, patuturi.

Magazinul si-a inceput activitatea in urma cu 4 ani, devenind unul din magazinele de articole pentru copii cu cele mai bogate oferte de pe piata romaneasca. Conceputul magazinului este de a oferi orice lucru de care un parinte are nevoie pentru copilul / bebelusul sau, la pret de importator. Gama de produse este variata, astfel incat parintele sa regaseasca in magazin produse la preturi pentru buzunarul oricui. BebeNou aduna in cadrul magazinului sau 700 de branduri, marea majoritate din import.

BebeNou este unic importator de Little Fairy Collection, un brand de rochite casual si elegante, de o foarte buna calitate. De asemenea este importator direct pentru banduri precum Laura Ashley, Carter’s, Mon Caramel, Nannette, Gymboree, Coda, Little Citizen, First Moments, Mini Bear, Wandee’s, Little Coogie, branduri foarte populare in Statele Unite, Uk, Franta, etc.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *