Black Friday 2014 la Secundar.ro

Conceptul de “Black Friday” a patruns acum cativa ani pe piata din Romania. “Vinerea neagra” sau “Vinerea Reducerilor” asa cum mai este numit acest concept a prins rapid la publicul din Romania. Iar consecintele se vad deja. Tot mai multi comercianti incearca sa isi atraga clientii prin reduceri care mai de care mai atractive.

In 2014, Black Friday va fi in data de 28 noiembrie. Anul trecut, clientii si-au putut cumpara produse la pret redus cu o saptamana inainte, adica pe 22 noiembrie. Comerciantii au simtit ca pot da lovitura si au prelungit cu inca doua zile marele eveniment al reducerilor. Astfel, totul s-a transformat intr-un “Black Weekend”. In acest an, comerciantii au inceput sa anunte reduceri mari chiar si cu patru saptamani inainte de marele eveniment de pe 28 noiembrie. Clientii pot avea la dispozitie un timp mare de gandire pentru a-si achizitiona produsul dorit. Insa timpul trebuie calculat cu atentie, iar cei de la secundar.ro au grija de acest lucru. Au anuntat reduceri bomba la ceasuri.

Secundar top article.ro este un site care promoveaza, in primul rand, calitatea si eleganta. Ceasurile barbatesti, cat si cele de dama oferite de secundar.ro sunt printre cele mai bune de pe piata. Clientii au la dispozitie o gama larga de astfel de produse. Practic, cele mai bune firme in materie de ceasuri se gasesc la secundar.ro. Garantia calitatii e asigurata de faptul ca secundar.ro importa ceasuri direct din Elvetia, Germania si Marea Britanie. Se stie in toata lumea ca ceasurile elvetiene sunt cele mai bune.

De asemenea, secundar.ro ofera si ceasuri Orient originale. La achizitionarea lor, clientii vor beneficia si de o garantie de 2 ani de zile. Daca la inceput, ceasurile Orient erau produse doar in Japonia, in ziua de astazi exista fabrici in Singapore si Brazilia. Ceasurile sunt produse in asa fel incat sa satisfaca toate gusturile. Acestea sunt dotate cu mecanisme quartz, mecanice si automatice.

Secundar.ro a gasit echilibrul perfect intre pret si calitate. Astfel, ceasurile Orient se pot achizitiona de pe secundar.ro la preturi bomba. Si nici macar nu vorbim de ziua de Black Friday, atunci cand reducerile la secundar.ro vor fi cu totul si cu totul incredibile. Practic, acesta este inca un motiv ca in ziua de Black Friday clientii sa stea cu ochii pe secundar.ro. De asemenea, timpul livrarii produselor este unul scurt. Antreprenorii au anuntat ca perioada in care clientii pot intra in posesia produselor comandate de pe secundar.ro este de maximum 48 de ore. Bineinteles, acesta lucru se poate verifica foarte usor, cumparand un ceas pe secundar.ro.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *