Black Friday 2014 organizat de LaptopGarage.ro

www.laptopgarage.ro isi anunta prezenta si in acest an in cadrul campaniei de Black Friday. Cu o experienta de doi ani in spate, prezenti atat in 2012 cat si in 2013, suntem singurul magazin de specialitate care a oferit clientilor incarcatoare de laptop si baterii de laptop la preturi incredibile.

Incepand cu anul 2013 am extins reducerile si pe gama gentilor de laptop cat si a display-urilor. In acest an vom avea cateva mii de produse, incepand cu baterii laptop, incarcatoare laptop. display pentru laptop, cooler de laptop cat si accesorii (genti de laptop, mousi, casti de gaming) la preturi reduse cu pana la 40 % din pretul actual.

De asemenea, in acest an vom avea in oferta si o serie de tablete si laptopuri, pentru care va putem oferi oricand si alte accesorii la un pret competitiv, fie ca este vorba de Vinerea Neagra sau nu.

Produsele ofertie de Laptop Garage vin in intampinarea oricarei cerinte, avem baterii de laptop atat originale , importate direct de la producator, cat si compatibile – alti producatori cu o calitate a produsului apropiata de cel original. De asemenea, asiguram din stoc sute de modele de incarcatoare de laptop, inclusiv produse originale APPLE, HP, DeLL, Toshiba, Acer, Asus, Lenovo, Fujitsu, dar si produse compatibile, cum ar fi cele de la HYPO.

Avand deja experienta anilor trecuti in spate, Laptop Garage si-a asigurat deja infrastrucutra necesara pentru a face fata cererilor clientilor in week-endul de reduceri ce va avea loc in perioada 21-23. 11.2014. In acest week-end veti putea achizitiona un incarcator de laptop incepand cu 70 de ron sau o baterie de laptop incepand cu 150 ron, toate produsele noastre dispunand de transport gratuit si o garantie incepand cu 12 luni, cu posibilitatea de a fi extinsa pana la inca un an.

Aflata pe piata inca din 2011, echipa Laptop Garage este cea mai buna solutie in cazul in care laptopul dumneavoastra are nevoie de o baterie de laptop, un nou display sau de service profesionist cu garantie si constatare gratuita.

Partener al marilor firme producatoare, la cererea clientilor, laptopgarage.ro va poate aduce la comanda cele mai noi tastaturi sau incarcatoare de laptop, pentru cazurile in care produsul respectiv nu se regaseste in oferta noastra sau pe stoc.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *