Black Friday Centrale Termice – numai intre 20 si 22 noiembrie !

Va doriti o centrala termica la preturi de nerefuzat? De Black Friday 2015, intre 20 si 22 noiembrie, www.roinstalatii.ro va pregateste preturi imbatabile la centralele termice.

Pe durata ofertei veti avea reduceri consistente pe website-ul nostru pentru marci de top din domeniu. Daca Ariston, Bosch, Immergas, Protherm, Saunier Duval, Vaillant sau Viessmann sunt in cautarile dvs. frecvente, vizitati-ne si le veti gasi pe toate intr-un singur loc cu avantaje multiple! Nu uitati de transportul gratuit.

La Roinstalatii.ro, toate centralele termice din oferta Black Friday sunt insotite de garantie. Pentru o gama larga de produse kitul de evacuare a gazelor este inclus in pret. Urmariti site-ul Roinstalatii.ro pentru detalii ale promotiei de Black Friday si ale privilegiilor pe care le aveti cumparand de la noi!

Pregatiti-va un Black Friday al centralelor termice la Roinstalatii.ro! Nu uitati, ofertele bomba vor fi valabiloe doar intre 20 si 22 noiembrie2015.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Black Friday Centrale Termice – numai intre 20 si 22 noiembrie !

  1. Constantin Mateoiu spune:

    As dori sa ma informati cit costa o centrala de 40kw ce functioneaza pe peleti si lemne si sa se poata adapta la panouri solare.

    Multumec

    Constanin Mateoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *