Black Friday eMag, reducerile incep pe 22 noiembrie

Gigantul eMag este binecunoscut pe piata retailerilor romani, nu doar pentru ca este unul din cei mai importanti distribuitori de aparatura IT si cel mai mare magazin online din Romania, ci si pentru ca este primul magazin care a adus fenomenul comercial Black Friday la noi in tara.

Peste ocean, Black Friday reprezinta o zi din an, mai precis a patra zi de vineri din luna noiembrie, in care magazinele scot la vanzare produse cu preturi reduse cu pana la 90%, generand cele mai mari venituri intr-o singura zi de munca din tot anul.

Succesul inregistrat de comerciantii americani cu prilejul acestui eveniment i-a stimulat pe cei de la eMag sa-si incerce si ei norocul cu o actiune similara.

Black Friday eMag a avut loc pentru prima data in anul 2011 si s-a bucurat de un succes de rasunet. Clientii au continuat sa prefere magazinul eMag si la editia din anul 2012, chiar daca la acel eveniment au participat mai multe magazine importante din tara.

Anul acesta si-au anuntat participarea la Black Friday peste 60 de magazine din diverse domenii. De asemenea, numarul de romani care si-au anuntat intentia de a face cumparaturi de Black Friday s-a dublat pana la 4,2 milioane de persoane.Este posibil ca miza imensa a profitului unei asemenea ocazii sa ii fi determinat pe cei de la eMag sa caute solutii pentru a nu imparti acest public tinta cu alti ofertanti. Concret: cei de la eMag au decis sa inceapa reducerile la produsele din stoc cu o saptamana mai repede, respectiv pe 22 noiembrie.

Motivatia oferita de reprezentantii eMag cauta sa ofere argumente valide care sa sprijine aceasta masura. Conform lui Iulian Stanciu, director general eMag, decalarea in avans cu o saptamana a Black Friday eMag va oferi posibilitatea curierilor sa livreze toate comenzile facute pe 22 noiembrie pana cel tarziu 1 decembrie, astfel incat clientii sa se poata bucura de achizitiile facute.

Binenteles, cei de la eMag nu au sunt singurii care apelat la aceasta masura a decalajului in avans. Astfel, la scurt timp dupa anuntul celor de la eMag, evomag a anuntat ca si produsele lor IT vor intra la reduceri incepand cu 22 noiembrie. Alt nume important in aceasta oferta mai este si F64 (aparate foto si video). La lista magazinelor participante la acest eveniment Black Friday se mai adauga Flanco, avand in vedere ca au acelasi management precum eMag.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *