Black Friday la BIBLOO pentru pasionatii de moda.

BIBLOO este un magazin de modă online dedicat tuturor iubitorilor de branduri premium, cum ar fi U.S.Polo Assn, Armani Jeans, Hugo Boss și Tommy Hilfiger.
BIBLOO vă oferă noutăți zi de zi, printr-un portofoliu de branduri extins și selecția largă de produse pentru femei, bărbați și copii – de la tricouri și bluze, pană la pantofi și genți de mână.
De asemenea, un alt atu pe care îl puteți obține este suita de beneficii speciale BIBLOO VIP. Prin înregistrarea la BIBLOO VIP, veți primi credite în valoare garantată de 1.700 lei pentru opțiunea VIP Silver și de 3.400 lei pentru opțiunea VIP Gold, acces la colecții exclusive VIP cu reduceri de până la 80%, invitații la oferte speciale, evenimente de modă și revista BIBLOO, din care veți putea afla despre cele mai recente tendințe în modă înainte ca acestea să devină mainstream.
Verificați care tip de abonament anual BIBLOO VIP vi se potrivește și încercați fără nicio obligație, pe o perioadă de 30 de zile, absolut gratuit, statutul BIBLOO VIP. Click aici pentru detalii: www.bibloo.ro/bibloo-vip/
Vă este teamă că vreunul din produsele comandate de pe BIBLOO nu vi se va potrivi – dvs ori celor dragi? Contactați-ne prin e-mail, la info@bibloo.ro, sau la numărul de telefon 031.229.52.20.
În plus, în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie, beneficiați de o perioadă extinsă de 60 de zile în care puteți returna o comandă.
Toate produsele comercializate pe BIBLOO sunt în stoc; vă stăm la dispoziție pentru orice informație legată de produsul dvs. favorit, pentru a vă ajuta să vă alegeți măsura sau pentru alte informații despre brandurile disponibile în magazinul online BIBLOO.
Shopping plăcut pe www.bibloo.ro!

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *