Black Friday, ocazia potrivită pentru a cumpăra cadouri de Crăciun de la Diqis !

Cel mai așteptat eveniment al anului, Black Friday, este la doar câteva zile distanță. Magazinele s-au pregătit deja și anunță cu surle și trâmbițe că și anul acesta își vor suprinde clienții cu super oferte.

Diqis un concept store dedicat artei amenajării și servirii mesei  se numără, de asemenea, printre magazinele online care te întâmpină cu reduceri pe bune.

diqis.ro

Prin urmare, dacă ești pasionat/ă de amenajarea casei, vrei să-ți schimbi oalele sau tigăile, ori pur și simplu vrei să cumperi deja cadouri pentru Crăciun, acum ai ocazia.

De vineri, de la ora 08:00 și în weekend, te poți răsfăța cu tot felul de produse pentru casă la reduceri între 30 și 60%. Mai mult, la comenzi de peste 99,00 de lei ai transport gratuit.

Între timp, poți arunca un ochi pe site-ul nostru, fă-ți cont ca să poți comanda mai repede.

Revenind, uite ce îți propunem anul acesta de Black Friday sau Ziua Marilor Reduceri.

Cadouri pentru prieteni și familie

Pentru prietenii cărora le plac accesoriile confortabile pentru casă poți cumpăra o pernă decorativă Moustache la doar 19,00 lei de la 37,00 de lei.  Un set cu 13 piese pentru desert, paletă pentru servire și furculițe mici și delicate, va fi preferatul iubitorilor de dulciuri. Va fi la 50,00 de lei față de 100 de lei. Avem un client care a făcut acest cadou la ultimele cinci cununii civile la care a participat și ne-a mărturisit că nu a dat greș până acum.

diqis.ro

Dacă ai rămas în pană de idei, mamei tale sau soacrei tale îi poți duce un cadou inedit. De exemplu, poți face un preparat savuros de sărbători și-l poți duce într-un vas de ceramică pe care ea să-l păstreze. Vasul de ceramică Pyrex  poate fi folosit atât la cuptor, cât și în frigider. Va costa 60,00 de lei față de 119,00.

Accesorii mereu utile și practice în casă

Dacă vrei să-ți schimbi oalele sau tigăile, acum ai ocazia. O cratiță cu două mânere, interior antiaderent și fund dublu marca Pensofal va costa 69,00 de lei de la 162 de lei. Tigăile de diferite forme și dimensiuni, tot cu strat antiaderent vor avea prețuri începând de la 59,00 de lei, la reducere.  Din seria accesoriilor utile și în ton cu iarna, un aparat de scame pentru haine la doar 15,00 lei de la 31,00 este o investiție sănătoasă, zicem noi.

De la decoruri la accesorii pentru baie și alte produse pentru servirea mesei,  Diqis îți garantează o experiență extraordinară online.

diqis.ro

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *