BUY easy, Feel breezy … cu Air Motion, de Black Friday.

In perioada 18-25 Noiembrie, Air Motion isi schimba sloganul. BUY Easy, Feel Breezy anunta ofertele promotionale spectaculoase ce fac achizitia unui vehicul electric de strada, extrem de usoara pentru orice buzunar.

Vehiculele electrice sunt tot mai prezente in stirile zilnice, ca o alternativa viabila, in viitorul apropiat, la vehiculele clasice, poluante. Air Motion este deja cu un pas in fata aducand aceste tehnologii in viata urbana. Acum si Aici.

Bicicluri, monocicluri, skateboarduri sau trotinete electrice pentru adulti pot fi solutia concreta pentru a evita intr-un mod elegant traficul aglomerat in drumul zilnic catre birou sau pentru a descoperi trasee inedite ale orasului asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Sau, de ce nu, sa iei cu tine in calatorii un vehicul electric usor de transportat care te ajuta sa vezi mult mai multe obiecte turistice, fara a simti deloc oboseala.

Adevarate bijuterii tehnologice, produsele propuse de Air Motion imbina tehnologii de ultima generatie, un design de exceptie si o usurinta in utilizare deosebita, facand aceste vehicule usor de condus de aproape orice persoana. Evident, fara a polua orasul cu noxe. Baterii moderne iti ofera autonomie de peste 20 de kilometri, iar motoarele puternice propulseaza vehiculele la viteze de pana la 30 km pe ora pentru skateboard si pana la 18 km pe ora pentru celelalte vehicule pentru adulti, mult peste media vitezei parcurse de un automobil in orele de varf ale unui oras aglomerat de la noi din tara.

Cu siguranta, ai mai vazut bicicluri sau alte tipuri de vehicule electrice, insa probabil nu ai indraznit sa te gandesti ca pot deveni mijlocul tau de transport de zi cu zi. Preturile propuse de Air Motion pentru un astfel de vehicul sunt foarte atractive si au ramas asa, inca de la lansarea companiei. Cel putin, pana la inceperea promotiilor de Black Friday, cand preturile scad si mai mult. Pe perioada campaniei BUY Easy, Feel Breezy. Air Motion iti pregateste suprize inedite si preturi … usoare pentru buzunarul tau.

Descopera produsele Air Motion, studiaza-le cu atentie si alege-ti favoritele. Urmareste lansarea campaniei de Black Friday pe airmotion.ro pentru a fi printre primii care beneficiaza de ofertele speciale..

Drive easy, feel breezy!

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *