daMes oferă discount de Black Friday inclusiv la colecția nouă !

Vrem și noi să o cunoaștem pe femeia care a spus „Am prea multe haine!”. Oare există?  Fie iarnă, fie vară, garderoba unei femei trebuie să fie mereu pregătită. La birou, ai nevoie de o ținută, evenimentele festive cer sau impun chiar un alt dress code, în timpul liber – normal – vrei să ai haine cât mai confortabile.

Cunoaștem toate aceste situații. De aceea, noi, cei de la daMes, îți promitem că magazinul nostru online este răspunsul la întrebarea cu ce mă îmbrac astăzi.

De Black Friday ți-am pregătit, pe lângă produsele deja la reducere pe site și un bonus. Vo avea până la 30% discount la unele produse din Colecția Nouă.

Dăm startul vineri dimineață, pe la 8:00 și continuăm în weekend.

Pe lângă reduceri, beneficiezi și de transport gratuit la comenzi de peste 400 de lei, inclusiv produse la reducere.

Dacă mergi pe alb, poți alege între o rochie albă din boucle la 25% reducere și un sacou alb din aceeași țesătură tot la 25% reducere.

Pentru zilele în care nu vrei să stai prea mult pe gânduri privind ținuta office, recomandăm fusta neagră, conică cu pense în față la 20% reducere.

dames.ro    dames.ro

Dacă te simți încrezătoare pentru seara de revelion, poți opta tot pentru alb. O rochie cu spatele decoltat și fundă va face furori și o mai poți purta și vara viitoare. Va fi la jumătate de preț.

Din colecția de iarnă, avem vestuțe, bluze și cămăși cu până la 30 – 40% reducere.

Blazerle sunt mereu utile pentru că le poți combina la diverse ținute. Recomandarea noastră este blazerul gri, lejer, practic, de toamnă. O să fie la jumătate de preț.

Intră pe www.dames.ro, fă-ți cont și pregătește-te de un weekend cu reduceri pe măsura ta.

dames.ro

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *