De Black Friday ai reduceri la Selgros

 

macheta-bf-selgros

Pentru Selgros, ca şi pentru majoritatea retailerilor din România, evenimentul de shopping Black Friday a devenit o tradiţie. Editat al 4-lea an consecutiv, catalogul special de reduceri propune sute de articole electronice şi electrocasnice unde discount-urile afişate urcă până la 66% în cazul accesoriilor IT/Multimedia sau 1.000 lei în cazul unui televizor cu diagonala de 165 cm. 

 Ofertele noastre de electrocasnice de bucătărie vă vor inspira spre noi experienţe culinare, articolele pentru îngrijirea locuinţei pot schimba noţiunea de curăţenie, produsele de beauty vă vor trezi interesul spre look-uri noi de sărbători, iar gama de produse audio-video vor transforma timpul liber într-o frumoasă experienţă de divertisment. 

În plus faţă de anii precedenţi, în perioada de valabilitate a catalogului, 25 noiembrie – 1 decembrie 2016, vor exista reduceri substanţiale şi la articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte destinate atât copiilor cât şi adulţilor.

În spiritului respectării tradiţiei din ţara de la care am împrumutat acest eveniment, startul acestei promoţii va fi dat, ca şi în SUA şi restul Europei, în ultima vineri a lunii noiembrie. Pentru a da însă ocazia cât mai multor clienţi Selgros să beneficieze de aceste oferte şi pentru a evita aglomeraţia inerentă acestui tip de experienţă de shopping, promoţiile vor fi valabile până în data de 1 decembrie inclusiv. Ne dorim ca cele două zile libere de 30 noiembrie şi 1 decembrie să permită cât mai multor români să îşi găsească în oferta noastra produsul dorit la cel mai bun preţ.

 

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *