De Black Friday celebram sanatatea cu Alevia si reduceri de 50%.

Alevia, compania românească de suplimente alimentare și ceaiuri, dă startul reducerilor de Black Friday în intervalul 18-30 noiembrie, începând cu ora 6.00, dimineața. În această perioadă toate produsele de pe site-ul www.alevia.com.ro vor fi reduse la jumătate de preț. Astfel, veți beneficia de reducerea de 50 % la toate produsele marca Alevia, care acoperă o multitudine de afecțiuni.

Alevia folosește doar extracte standardizate de calitate înaltă, furnizate de liderul mondial numărul unu, de origine franceză, Naturex. Preocuparea pentru sănătatea consumatorilor și produsele de calitate înaltă stă la baza colaborării de mai bine de 10 ani dintre Alevia și Naturex.

Pentru a fi siguri că ceea ce oferă este de cea mai bună calitate, Alevia testează încă o dată materia primă în laboratoare independente din Spania și Marea Britanie. Procesul de producție Alevia este certificat de compania lider Lloyd’s Register, cu sediul în Marea Britanie. Toate acestea duc la eficiența terapeutică a produselor.

Unele dintre cele mai căutate suplimente alimentare Alevia sunt: Ginkana– cel mai folosit extract natural din lume, recomandat peste vârsta de 30 de ani pentru creșterea tonusului și a poftei de viață. Acest produs este foarte eficient deoarece Alevia folosește doar extract standardizat de calitate înaltă de ginkgo biloba, 24% ginkgoflavone și 6% lactone terpenice, furnizat de liderul mondial numărul unu, de origine franceză, Naturex; Propolis Vitamina C cu Echinacea– contribuie la confortul respirator și este un calmant puternic pentru gât, faringe și corzile vocale; Sucul organic de Noni Tahitian conţine micronutrienţi esenţiali capabili să asigure starea de bine și să îmbunătăţească sănătatea organismului.

Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul Alevia, accesând site-ul www.alevia.com.ro , pentru a descoperi toate surpizele pregătite special pentru Black Friday!

Îndepliniți-vă toate dorințele în perioada cu cele mai mari reduceri din an!

 

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *