De Black Friday, la Kika ai preturi speciale la peste 100 de produse !

Kika este magazinul de mobilier si decoratiuni interioare cu o oferta de peste 30.000 de produse, adaptate tuturor gusturilor si preferintelor cumparatorilor. Sub motto-ul „Ne vedem acasa!”, kika Romania ofera si servicii de tipul livrare, montaj, masuratori, proiectare, preluare de mobilier vechi.

Kika sarbatoreste anul acesta Black Friday cu ofertele speciale pentru o gama variata de produse in intervalul 17-29 noiembrie.
Avem reduceri de pana la 60% la produse care imbie la relaxare precum dormitorul Beta, canapeaua Nobila, living-ul Boogie iar, pentru mese savurate alaturi de cei dragi, profita de oferta speciala – 50% la setul de oale Vienna (Fissler).

Weekendul acesta, la cumparaturi in valoare de minimum 500 RON, primesti inapoi – 17% in cupon valoric.
La kika beneficiati intotdeauna de profesionalismul consilierilor nostri. Acestia sunt pregatiti sa ofere sfaturi pentru fiecare proiect in parte.
Indiferent daca este vorba despre planificare, montaj sau livrare, consilierii kika va sprijina cu sfaturi practice si idei de amenajare. In plus, faceti cumparaturi comod si rapid.

Mai multe informatii despre serviciile si ofertele kika puteti gasi pe site-ul kika.ro. Va asteptam sa profitati de ofertele speciale kika Romania!

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *