La primul Black Friday Seku.ro ofera discount-uri de pana la 80%

Seku.ro intra in vanatoarea de reduceri si organizeaza prima editie de Black Friday in perioada 18-20 noiembrie 2016, pregatindu-le clientilor sai reduceri semnificative pentru toata gama de produse. Utilizatorii online vor putea achizitiona solutii de securitate pentru casa si birou, cu pana la 80% reducere.

Pentru Seku.ro, Black Friday 2016 este mai mult decat o simpla campanie de reduceri, este o oportunitate de a le prezenta clientilor conceptul de solutie completa de securitate, care se adapteaza in functie de nevoile fiecaruia. Seku.ro ofera o gama variata de produse de securitate, inclusiv sisteme profesionale, accesibile pana acum doar profesionistilor. Pentru a intelege conceptul si nevoia de securitate din ziua de astazi, magazinul online va pune la dispozitie specialisti care ofera consiliere .

            “Odata cu campaniile Black Friday clientii din Romania au inceput sa achizitioneze din ce in ce mai multe produse valoroase ce inglobeaza tehnologii de ultima ora.

S-a creat totodata si nevoia de a proteja bunurile cumparate. Aici intervenim noi si oferim clientilor solutii din cele mai variate atat pentru protejarea bunurilor cat si pentru protectia lor personala. “declara Alexandra Rotaru, PR & Marketing Manager Seku.ro

Printre produsele de top din oferta Black Friday a Seku.ro se regasesc: sisteme de supraveghere si antiefractie, control acces si pontaj, dispozitive de spionaj, detectori si module din categoria casa smart.

Campania Black Friday 2016 va debuta la Seku.ro in data de 18 noiembrie, iar startul reducerilor va fi dat dupa miezul noptii.

“Vrem sa cream o traditie anuala si sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, aducand in casele lor cele mai noi tehnologii pentru siguranta personala. ” mai declara Alexandra Rotaru, PR & Marketing Manager Seku.ro

Despre Seku.ro :

Cu o echipa experimentata in comertul electronic Seku.ro este printre putinele magazine online ce ofera clientilor o gama completa de solutii pentru securitate. Seku.ro vine cu o platforma noua, optimizata si pentru dispozitivele mobile, oferind nu numai un punct de vanzare ci si un important punct de informare pentru noile tehnologii din domeniul securitatii.

Printre serviciile de care pot beneficia clientii nostri mentionam:

– Livrare rapida

– Transport gratuit la comenzi de peste 299RON

– Posibilitatea verificarii coletelor la livrare

– Dreptul de retur al produselor

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *