aoro.ro Black Friday 2018 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.aoro.ro

Aoro.ro: Branduri mari, reduceri mari de Black Friday 2017!

Black Friday 2017 e momentul mult așteptat al anului, iar aoro.ro s-a pregătit în consecință cu reduceri de până la 70% la produsele din catalog. Vorbim despre branduri mari și îndrăgite de consumatori la nivel mondial, iar campania Black Friday 2017 la aoro.ro pune la bătaie cele mai cunoscute produse, ce vor face deliciul consumatorilor, dar mai ales al… consumatoarelor!

Branduri reduse și produse la ofertă de Black Friday 2017 la aoro.ro!

Lista este lungă și stocurile generoase, însă vom trece în revistă doar câteva dintre brandurile ce vor fi listate cu discount-uri generoase de Black Friday 2017 la aoro.ro:

  • Versace
  • Paco Rabanne,
  • American Crew
  • Farmona
  • Kelsey Berwin
  • Moschino
  • Bruno Banani

Mai ai nevoie de alte motive ca să urmărești aoro.ro de Black Friday 2017? Mai avem! Se pare că retailerul promite transport gratuit la orice parfum achiziționat în weekendul Black Friday 2017, astfel încât costurile de achiziție ale consumatorilor finali să fie cât mai mici!

Black Friday la aoro.ro: cele mai ieftine parfumuri?

Reducerile de Black Friday 2017 la aoro.ro nu sunt singurul moment oportun de a face shopping pe această platformă atât de îndrăgită de români. Aoro.ro s-a remarcat de-a lungul timpului cu prețuri mult sub piață la cele mai căutate și celebre produse! Cum e posibil? Un comunicat oficial aoro.ro explică:  “Spre deosebire de alti comercianți, volumul nostru anual este de peste 1.000.000 de produse vândute la nivel de rețea, cu un adaos comercial minim. Prin urmare, cumpărăm în cantități mult mai mari de la furnizori, beneficiind de prețuri de achiziție foarte avantajoase. La ora actuală, suntem prezenți pe piața de retail online din 14 țări, printre care Polonia, Cehia, Germania, Portugalia, Spania și chiar SUA sau UK.”

Vestea și mai bună este că Black Friday 2017 nu se rezumă doar la ziua de vineri la aoro.ro! Retailerul promite un weekend întreg de reduceri record, iar asta nu poate fi decât în avantajul clientului final. Spor la cumpărături să avem!

aoro.ro este magazin online cu produse din categoriile Cosmetice, Ingrijire personala, Parfumuri.