Orange Black Friday 2018 • Ce reduceri te asteapta!

Clic si Vezi ofertele pe www.orange.ro

Reduceri la Orange de Black Friday 2017!

Orange, unul din cei mai reputați operatori de telefonie mobilă din România, a anunțat participarea în cadrul Black Friday 2017 cu reduceri record anul acesta. Toți marii operatori și-au anunțat implicarea în marea campanie de vânzări de anul acesta, iar startul diferă de la companie la companie.

În ceea ce privește operatorul Orange, sursele oficiale promit discount-uri în premieră, iar așteptările în ceea ce privește Black Friday 2017 depășesc cu mult anul precedent.

Când începe Black Friday 2017 la Orange?

Orange a anunțat participarea la Black Friday 2017, precum și primele detalii despre campania proprie, încă de la începutul lunii noiembrie. Conform comunicatului oficial, Orange dă startul Black Friday chiar pe data de 17 noiembrie, însă se va menține pe durata întregului weekend „negru”.

Cel mai probabil, weekendul 17-19 noiembrie va fi presărat cu reduceri la Orange. În mod evident, acest detaliu nu vine decât în favoarea clienților care vor dispune de mai mult timp pentru a vâna oferte și pentru a achiziționa produsele preferate.

Voucher Orange de Black Friday!

Surpriza pentru clienții Orange și nu numai este voucherul special de Black Friday, disponibil pe site-ul oficial. În baza acestuia se vor acorda reduceri de 10% din valoarea totală a comenzilor efectuate în cadrul campaniei de Black Friday, reducere cumulată cu ofertele specifice acestui eveniment. Practic, Orange oferă un discount bonus special pentru clienții din Vinerea Neagră.

Voucherele Orange de Black Friday vor putea fi folosite încă din data de 16 noiembrie, când clienții vor avea acces la oferta Orange Black Friday 2017, însă doar la cumpărarea a cel puțin un telefon mobil cu activarea sau prelungirea unui abonament pentru o perioadă de 2 ani, conform comunicatului oficial.

Accesorii și telefoane la reducere de Black Friday 2017 la Orange!

Pe lângă reducerea bonus oferită prin intermediul voucherului de 10%, Orange pune la bătaie reduceri record, specifice Black Friday, atât la telefoane cât și la accesoriile disponibile în shop. Clienții sunt sfătuiți să își creeze din timp un cont pe site-ul oficial al operatorului dacă nu au deja unul, astfel încât comenzile să fie create și procesate în timp util.

Procedura unui weekend prelungit de Black Friday a fost aplicată și anul trecut de Orange, astfel încât clienții să poată profita din timp de stocurile generoase și de ofertele puse la bătaie de operatorul de telefonie mobilă.

Trebuie menționat că Orange Black Friday România nu se adresează doar clienților Orange, ci oricărei persoane de pe tertoriul României care dorește să facă o achiziție cu ocazia acestei campaniii. Cu toate acestea, cei care sunt deja clienți Orange vor avea prioritate la ofertele de Black Friday 2017.

Orange este magazin online cu produse din categoriile Audio, Gadgeturi, Tablete, Telefoane.

Categorii magazin:

, , ,