Mediafun.ro se pregateste de Black Friday

Cand am luat decizia de a organiza o campanie de Black Friday majoritatea partenerilor si colaboratorilor nostrii s-au aratat surprinsi. Gama noastra de produse este alcatuita din obiecte de care oamenii au nevoie nu neaparat din obiecte la care acestia viseaza. Dar acesta este si motivul pentru care participam la acest eveniment. Anumite produse sunt vitale, achizita lor nu este un simplu moft este o necesitate presanta. Stabilizatoarele de tensiune sau UPS-urile pentru centrale nu par a fi genul de produse pe care un roman si-ar dori sa le cumpere de Black Friday. Bineinteles ca un frigider nou, un sistem de sunet sau un televizor nou par produse mult mai atractive. Dar tinand cont de realitati ca frecventa penelor de curent sau calitatea slaba a curentului electric, in majoritatea localitatilor din Romania, aceste echipamente trebuie protejate. Sunt cele mai scumpe si cele mai vulnerabile produse pe care le detinem. Ar fi pacat ca intregul chilipir de Black Friday sa se arda din cauza unui cablu al unei renumite companii de electricitate.

Timp de doua zile anul acesta noi va oferim oportunitatea de a va proteja aceste echipamente, indiferent de veniturile dumneavoastra, la cele mai mici preturi. Un alt exemplu de produse pe care le includem in aceasta campanie si care nu ar parea, la prima vedere, o tinta evidenta a unei campanii de Black Friday ar fi Proiectoarele LED. Dar, daca detineti o casa cu gradina, atunci sigur stiti cat de esentiale si de scumpe pot fi aceste produse.

De Black Friday anul acesta va puteti ilumina intreaga gradina, cheltuind mai putin de 200 de lei. Am adaugat desigur si cateva produse mai populare cum ar fi televizoare sau produse de retelistica, dar majoritatea chilipirurilor pe care le oferim sunt la produsele de care aveti neaparata nevoie. Ideea din spatele acestei zile de reduceri a fost ca si cei cu resurse limitate sa isi poata permite produse de calitate, cea mai noua tehnologie, sau pur si simpu produse scumpe de care au nevoie dar nu si le pot permite in mod normal.

Noi sprijinim aceasta idee si acesta este motivul pentru care in zilele de 21 si 22 noiembrie 2014, va asteptam la mediafun.ro, ca sa va luati ceea ce va trebuie la preturi ridicol de mici.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *