Oferta Black Friday la ABCit.ro

Fenomenul Black Friday ia amploare si in Romania unde se estimeaza ca anul acesta sa fie un numar de 4.2 mil cumparatori, comparative cu cei 2.4 mil de anul trecut. Tocmai de aceea magazinul nostru www.abcit.ro, magazin virtual de cartuse, cerneala, toner, refincarcari cartuse, o sa vina in intampinarea clientilor din acest segment de activitate cu peste 1000 de cartuse toner compatibile la preturi de la  80% reduse si un numar nelimitat de reincarcari cartuse toner la preturi reduse. La noi preturile chiar vor fi de Black Friday.

ABCit.ro incepe pe data de 22.11.2013 de la ora 00.00 si oferim Black Weekend, terminand promotiile in limita stocurilor duminica 24.11.2013 ora 00.00. Apoi vine surpriza sip e data de 29.11.2013 ora 00.00 avem din nou un Black Friday pana la ora 23.59.

Pentru produsele comercializate de noi, oferim garantie, inlocuirea produsului daca defectul nu poate fi remediat, retur in maxim 10 zile de la data livrarii, transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei oriunde pe teritoriul Romaniei.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu un meniu de comanda simplificat, cu produsele aflate in promotie in rubrica separata vizibila pe site si cu o promotie surpriza valabila doar pentru  clientii care fac cumparaturi in aceste perioade de pe magazinul nostru virtual. In functie de volumul comenzilor produsele vor fi livrate intre 1 si 15 zile lucratoare. Fiecare comanda va fi procesata, iar clientul va fi informat permanent de catre colectivul nostru cu privire la stadiul in care se afla comanda plasata la noi pe site.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *