Oferta Libris.ro Black Friday 2013

Am inceput deja pregatirile pentru Black Friday 2013 la Libris.ro. Tirurile care aprovizioneaza depozitul Libris fac curse zilnice spre Brasov. Rafturile de carti se umplu pana la refuz asa incat cel mai mare depozit de carte din Romania pare neincapator.

Lucram intens, cu bucurie si pasiune; negociem cu editurile, suntem trup si suflet implicati in ceea ce inseamna Black Friday 2013.

Suntem in al doilea an de participare la aceasta campanie. Primul Black Friday organizat la libraria online www.libris.ro a fost un real succes, numarul comenzilor de carte pe Libris.ro marindu-se de 30 de ori fata de media zilelor cu campanii obisnuite. Din 2012 activitatea si logistica Libris.ro a crescut de 3 ori, asa incat astazi suntem pregatiti sa facem fata unui nou Black Friday care sa inseamne o noua crestere a vanzarilor la fel sau chiar mai spectaculoasa.

In campania Black Friday 2013 vom pune la dispozitie intreg stocul de carte, fara limitari de stoc pe titluri.┬á Toate cele 26.400 titluri de carte in limba romana si 109.000 titluri in limba engleza vor avea reduceri. Practic, vom avea o campanie axata pe ceea ce defineste azi Libris.ro: nicio carte fara reducere + transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei. Restul? Sunt detalii si sunt surprizele zilei de 29 noiembrie. ­čÖé

Va asteptam pe Libris.ro sa le descoperiti!

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *