Până la 50% reducere la peste 800 de produse pentru locuința ta

În perioada 28 – 30 octombrie 2016, magazinul online www.fraromshop.ro te răsfață cu prețuri și mai mici. Astfel, îți poți achiziționa produse și accesorii pentru amenajarea locuinței cu discounturi generoase între 30 și 50%.

De la tacâmuri de masă în diferite forme la accesorii și stickere decorative, pe www.fraromshop.ro, găsești tot ce îți trebuie pentru fiecare încăpere a casei tale.

Mai mult, dacă intenționezi să faci modificări în zona de depozitare, atunci cutiile și husele speciale te vor ajuta să câștigi cât mai mult spațiu, în unele cazuri până la 75% din spațiul de depozitare. Cutiile și huse pentru organizare și depozitare vor fi disponibile pe perioada campaniei la prețuri începând de la 9,00 lei.

 Dacă ai de gând să faci câteva schimbări în baie, să fie mai cosy în sezonul rece, ai de unde alege: accesorii de baie pentru chiuvetă, covorașe, colace pentru wc, perdele de duș din diferite materiale și în diferite forme și culori la prețuri de la 3,50 de lei pe durata acestui weekend.

Vrei să mai descoperi alte obiecte decorative și produse pentru amenajarea locuinței? Vizitează magazinul online www.fraromshop.ro .

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *