Primul Black Friday pentru apicultura din Romania

Chiar dacă albinele intră în hibernare în perioada de toamnă, Stuparul.Ro este mai activ ca în sezonul de vară. Stuparul.Ro este primul magazinul online de unelte apicole care dă startul pe 29 Noiembrie 2013 la Black Friday pentru Apicultura în România.

Prima ediție Black Friday la Stuparul.Ro se adresează tuturor clienților prezenți pe site-ul www.stuparul.ro după deschiderea evenimentului. Promoția este valabilă doar pentru comenzile efectuate prin Internet. Pentru clienții aflati in Showroom-ul Stuparul.Ro din Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 208 (vizavi de aeroport), va fi pus la dispoziție un calculator conectat la Internet, pe care aceștia îl pot utiliza pentru a comanda produsele aflate la promoție, direct din showroom.

Organizatorii au pregătit o gama larga de produse care vor intra în promoție, de la banalele dălți apicole sau rame stupi, până la utilaje mai mari cum ar fi centrifugele apicole. Discounturile oferite vor ajunge pana la 70% din prețul obișnuit al produselor.

Pentru că este un eveniment exceptional pentru mediul apicol din Romania, Stuparul.Ro și-a pregătit cu sârguință echipa si infrastructura informatică, pentru a putea raspunde la toate solicitările venite din partea clienților. Clienții vor avea la dispoziție si noul modul informatic care calculează costul exact de transport pentru orice adresă din Romania, prin postă sau curier rapid, chiar și înainte de efectuarea comenzii.

Despre Stuparul.Ro

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online de unelte apicole din România, Stuparul.Ro nu se oprește doar la vanzarea de unelte si utilaje apicole. Cu o implicare activa in apicultura în propria stupina, Stuparul.Ro a creat o comunitate de apicultori în jurul blogului, al paginii de Facebook si al canalului de Youtube. Aici veți găsi materiale video originale, filmate in propria stupina si veti putea beneficia de suport gratuit online sau telefonic, de la unul dintre specialiștii Stuparul.Ro.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Primul Black Friday pentru apicultura din Romania

  1. nuta ionel spune:

    Buna ziua,
    Ideea este foarte buna.
    Astept cu nerabdare ofertele dumneavoastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *