RaspberryFashion.ro Black Friday 2013

Raspberry vine cu o istorie indelungata in domeniul modei, activand inca din 1996 in numeroase ramuri ale acestei industrii. Anul 2005 a adus o schimbare importanta pentru brandul romanesc, fiind momentul in care Raspberry a deschis primul magazin stradal in Buzau, urmat apoi de magazine in alte orase precum Focsani, Bacau si Galati.

In prezent, Raspberry creeaza si produce pentru piata romaneasca si doreste sa devina un nume de referinta in domeniul modei, atat prin prezenta sa online cat si offline.

Raspberry pune accent pe calitate si design modern, atat prin croiala cat si tendinte stilistice si spera sa castige increderea si loialitatea tuturor clientelor, indiferent de preferinte vestimentare sau stil personal.

De aceea, Raspberry realizeaza colectii feminine, folosind cele mai bune materiale si aplecandu-se indeosebi asupra detaliilor ce fac diferenta. Experienta in confectii garanteaza grija pe care o avem fata de calitate si finisaje impecabile.

Astfel incat, sezon de sezon, propunem clientelor colectii in cele mai noi tendinte gandindu-ne, in primul rand, la necesitatile si preferintele acestora. In acest sens, atat in magazinul online cat si in cel fizic puteti alege dintr-o gama completa de piese vestimentare si accesorii, de la jachete la rochii maxi si genti.

Raspberry are o misiune deosebita: aceea de a ajuta orice femeie sa isi construiasca o garderoba completa, de calitate si accesibila, indiferent de varsta, stil vestimentar sau stil de viata.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *