Reduceri de Black Friday 2015 la DigitalComputer !

digitalcomputer.ro

Perioada cu cele mai mari reduceri din an se apropie, iar majoritatea magazinelor participante au anuntat deja ca au inceput pregatirile pentru a organiza un Black Friday de neuitat. Printre acestea ne numaram si noi cu magazinul DigitalComputer, un magazin cu vechime inca din 2003 pe piata romaneasca in ceea ce priveste echipamentele IT.

Daca v-am facut curiosi, trebuie sa stiti ca avem toate tipurile de echipamente IT, echipamente noi, second hand sau refurbished, atat pe site-ul www.digitalcomputer.ro, cat si in magazinul fizic deschis in Bucuresti pe stada Sfanta Treime nr. 14. Printre marcile comercializate de catre noi se numara urmatoarele: Dell, HP, Lenovo, Fujitsu Siemens si Philips, iar vestea buna este ca toate tipurile de produse comercializate vor avea reduceri substantiale de Black riday 2015, la toate produsele comercializate.

Cu toate ca, de obicei, ne putem lauda cu preturi mici si cu multi client cu buget redus ce isi gasesc salvarea aici, in Vinerea Neagra echipamentele IT de la DigitalComputer devin si mai atragatoare din punct de vedere al preturilor. Urmand traditia editiilor trecute a perioadei cu cele mai mari reduceri din an, Digital Computer anunta ca urmeaza sa sarbatoreasca alaturi de ai sai clienti doua evenimente Black Friday, nu unul singur. Astfel, luna noiembrie a anului 2015 va aduce doua Vineri Negre ( 20 si 27 noiembrie), dar si reduceri prelungite parcursul celor doua weekenduri ca urmare a ofertei “Black Weekend” ce va urma dupa campania BlackFriday2015.

Campania Black Friday 2015 la DigitalComputer va incepe odata cu miezul noptii, la ora 23:59, asa ca recomandarea noastra este sa fiti cu ochii in patru pe site-ul www.DigitalComputer.ro in momentul in care se da startul reducerilor pentru a va asigura ca prindeti cele mai mari discounturi la produse. Mai mult decat atat, dintre avantajele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, consideram ca cele mai importante sunt urmatoarele: clientii sunt scutiti de taxele de transport daca valoarea comenzii este de cel putin 100 de lei, exista posibilitatea de a returna produsul in 60 de zile, plata in rate este acum acceptata cu card Avantaj.

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *