Reduceri de Black Friday la ochelari si ceasuri de mana din lemn !

Magazinul online de ochelari si ceasuri de mana din lemn www.plantwear.ro a pregatit clientilor sai , cu ocazia Black Friday, produse la preturi foarte bune, cu reduceri de 20%. Pentru a beneficia de oferta folositi la finalizarea comenzii codul de reducere blackfriday2015.

Plantwear este o firma de origine poloneza, care si-a facut aparitia in anul 2013 si in Romania. Firma produce accesorii ecologice din lemn, precum ochelari de soare si ceasuri de mana, care sunt lucrate atent si cu multa indemanare pentru a da un plus de eleganta si rafinament produsului final.

Produsele Plantwear sunt produse in cea mai mare parte din materii prime naturale, motiv pentru care sunt produse unice, originale, durabile si practice.

De cand au aparut pe piata, produsele handmade din lemn au devenit un trend foarte cunoscut si cautat in randul celor care isi doresc sa fie in permanenta in pas cu moda project management system.

Plantwear este magazinul online care te ajuta sa alegi perfectiunea la mana ta cu ceasurile din lemn si sa iesi in evidenta cu designul original al ochelarilor de soare din lemn!

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *