Reducere Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care 7 kg 1400 RPM Clasa A+++ Alb Black Friday 2018

Clic si Vezi Disponibilitatea!

Tehnologia Al 6-lea Simt
Senzorii speciali monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare. Masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul spalarii este unul perfect.

Supreme Care
Descopera experienta de spalare Supreme Care. De acum te bucuri de cele mai bune rezultate in spalare, design, functionalitate. Controale intuitive gata sa iti ofere cea mai buna experienta de spalare.

Wave Motion
Reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte. Miscarile sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatii.

Fresh Care
FreshCare este optiunea ce se poate activa de catre consumator, atunci cand nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat la finele programului. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate’’.

No.1 Best Care
Ingrijire de top pentru rufele tale delicate din tesaturi fine astfel incat sa te bucuri de rufe mereu curate, gata spalate si uscate.
Reductor de zgomot
Bucura-te de liniste. De acum ai rezultate de spalare cu zgomot redus.

Eficienta la stoarcere
Viteza impresionanta, de acum ai performanta de centrifugare de pana la 1400 rpm.

Clasa de energie A+++
Clasa de eficienta a energiei nemaipomenita, cu ajutorul clasei de eficienta A+++, de acum te bucuri de o cele mai bune rezultate si reducere de consum.

Capacitate cuva masurata in kg
Aceasta masina de spalat ofera o capacitate de incarcare de pana la 7 kg.

Magazine cu Reduceri Electrocasnice Black Friday 2018

Branduri Electrocasnice Black Friday 2018