masini-de-razboi-tanc-cu-telecomanda-tiger-1_8

Masini de razboi Black Friday 2016

Vezi reducerea !

Masini de razboi – Tanc cu telecomanda Tiger 1

Porneste ofensiva blindatelor!
Orasul copilului tau se afla in plin razboi, iar singura sansa de victorie o reprezinta doar el. Tancul cu telecomanda Tiger 1 va fi vehiculul perfect pentru a garanta succesul. Jucaria imita perfect un tanc real, iar din telecomanda cel mic poate lua viraje periculoase. Distractia e garantata, iar imaginatia copilului tau sigur nu va avea limite. Orasul trebuie salvat! Din material rezistent, jucaria este potrivita atat pentru joaca in interiorul locuintei, cat si in exteriorul ei.

 

Caracteristici: 4 directii, lumini, sunete, turela rotativa la 360 de grade, buton pentru activarea sunetelor.
Dimensiuni cutie: 32 x 13 cm

  • Tancul functioneaza cu 4 baterii tip AA de 1,5V, care nu sunt incluse. Telecomanda functioneaza cu 2 baterii tip AA de 1,5V, care nu sunt incluse in set. Bateriile trebuie sa fie instalate si inlocuite numai de catre adulti.
  • Pilotati vehiculul pe suprafate dure, netede si curate. Nu pilotati prin iarba, zapada, nisip sau noroi. Daca functionarea produsului este afectata de interferente, mutate produsul intr-o zona in care nu functioneaza alte dispozitive radio.
  • Jucaria nu este recomandata copiilor cu varsta sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Culorile si detaliile de design pot varia.