SomProduct a dat startul reducerilor de până la -80% pentru ziua de Black Friday!

Atenție cumpărători! Retailerul online de saltele și produse Home&Deco SomProduct a dat startul reducerilor de Black Friday! Primii care au beneficiat de aceste reduceri au fost chiar cei înregistrați pe site. Vezi toate reducerile disponibile aici!

somproduct.ro

Startul mega reducerilor SomProduct a început așa cum era firesc la ora 00:00 în noaptea de joi spre vineri. Toți cei abonați la noutățile site-ului s-au putut număra printre primii care au văzut reducerile. Black Friday a început în forță, iar discount-urile se țin lanț. Pentru cei care doresc să facă modificări în interiorul locuinței au acum posibilitatea să beneficieze de reduceri substanțiale.

SomProduct promite să întreacă succesul campaniilor anterioare, nu doar prin discount-uri ci și prin produsele high-class atent selecționate de o întreagă echipă de profesioniști. Alegerea produselor pe site-ul lor este mult mai ușoară având în vedere că toate reducerile sunt afișate pe pagina principală a magazinului. În oferta celor de la SomProduct se găsesc produse din categorii precum: saltele, paturi, canapele, mese și scaune, lenjerii și perne, covoare, iluminat, articole pentru copii și Crăciun.

Clienții trebuie să știe că și după achiziționarea produselor au în continuare o mulțime de beneficii: începând cu livrarea gratuită și până la plata în rate. Numărul de asistență clienți 0723 039 004 este pregătit pentru a răspunde tuturor solicitărilor clienților, inclusiv sâmbătă și duminică.

Profita de cea mai luna zi de shopping din an și cumpără cu doar un click produsele dorite !

 

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *