SomProduct anunță reduceri de până la -80% pentru campania Black Friday 2016!

Vineri 18 Noiembrie ai posibilitatea să achiziționezi produsele la care ai visat tot timpul anului cu discount-uri de până la 80%. Dacă ești pe punctul de a redecora sau doar vrei sa imprimi un suflu nou locuinței tale, ți-am pregătit o mulțime de surprize.

Colecții noi, design versatil sau pur și simplu culoare, idei de design și elemente decorative. Toate acestea pentru a simți cu adevărat căldura căminului tău prin simplitate și funcționalitate. La baza oricărui produs marca Somproduct se află angajamentul nostru de a atinge cea mai înaltă treaptă a confortului.

De Black Friday, am selectat o gamă foarte vastă de paturi, care se vor potrivi atât dormitoarelor moderne cât și celor clasice. Îți punem la dispoziție modele de saltele premium, atent manufacturate, unice pe piața din România, testate cu rigurozitate pentru a respecta cele mai înalte standarde europene.

Reducerile vor atinge și 80 % pentru scaune sau mese. Corpurile de iluminat vor transforma orice spațiu într-unul cu personalitate în timp ce canapelele vor explora linii originale în materiale de excepție. Credem în importanța design-ului interior și suntem siguri că stilul va fi completat de tablouri și decorațiuni. Copiilor le-am pregătit scaune de birou vesele, cu un puternic impact vizual, covoare colorate și paturi din lemn masiv care vor transforma camera într-o pagină de poveste. O atmosferă primitoare și relaxantă de care poți să te bucuri chiar la tine acasă.

Lumea designului interior este în continuă schimbare, noi trenduri și stiluri apar în fiecare sezon. De aceea, este bine să ne adaptăm cât mai repede pentru a rămâne mereu în tendințe. Beneficiază de facilități precum livrarea gratuită a comenzilor care depășesc valoarea de 149 lei sau plata în rate. Un consultant SomProduct este mereu pregătit să răspundă întrebărilor tale, inclusiv sâmbătă și duminică în intervalul orar 8:00- 22:00.

SomProduct activează astăzi pe piața online de Home&Deco din România, continuând să aducă colaboratori de prestigiu din diferite colțuri ale lumii, selectând cu atenție produse de cea mai înaltă calitate. Pentru cei care își doresc să beneficieze de aceste reduceri, vă așteptăm online pe www.somproduct.ro, sau într-unul din magazinele noastre din București, Brașov sau Cluj Napoca.

Acest articol a fost publicat în Black Friday. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *