Black Friday News: Tot ce nu știai depre vasele din cupru

Revoluția noului stil de viață și căutarea celor mai bune metode de a-ți păstra sănătatea, a luat în ultimii ani și cuprul în vizorul cercetătorilor unei vieți mai bune. Astfel, astăzi se știe, prin numeroase studii că acesta este capabil să distrugă bacteriile și virușii nedoriți, (egiptenii antici foloseau ulcioare și găleți de cupru pentru a menține apa proaspătă) sau că recipientele din cupru pot fi răspunsul în ceea ce privește anihilarea bacteriei E-coli.

Mai mult, cuprul a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri și în obiectele de decor, având din punct de vedere estetic, o prețiozitate și o frumusețe unică. Probabil de aceea scriitori, artiști și celebrități precum Constantin Brâncuși, Julia Child, Van Gogh, Jackson Pollock sau scriitorul Ernest Hemingway au fost profund interesați de obiectele din cupru. Dacă vrei să afli mai multe despre cupru și beneficiile sale, citește blogul nostru.

Ce poți găsi pe fabricadetuica.ro?

Fabrica De Țuică® este primul și cel mai mare magazin online din România, înființat în anul 2013 și dedicat atât instalațiilor de distilare – hobby sau profesionale – cât și vaselor și accesoriilor din cupru pentru bucătării și restaurante.

Evident, pasionații vor putea găsi aici o sumedenie de modele de cazane de țuică din cupru, fabricate în Serbia și complet echipate cu amestecător, focar și răcitor, cu o capacitate îcepând de la 25 litri și ajungând până la 350 litri, precum și o selecție unică în România de alambicuri pentru țuică.

O altă categorie bestseller o reprezintă alambicurile cu coloană, dedicate extragerii uleiurilor esențiale și apelor florale, dar și parfumurilor, esențelor sau lichiorurilor aromate.

Cea mai mare gamă o reprezintă însă vasele de cupru create în atelierele din Portugalia și India, de către artizani cu experiență din tată în fiu. Ibrice pentru cafea și ceainice, ceaune, oale din cupru, carafe, căni, ustensile de bucătărie sau seturi de fondue – pe toate le găsești, într-o selecție foarte diversă, pe fabricadetuica.ro.

Cele mai mari reduceri ale anului – Black Friday 2017

Anul acesta, Black Friday se desfășoară în două etape, astfel încât cei dornici să achiziționeze produsele preferate, o pot face beneficiind de cele mai bune prețuri de peste an, discounturi de până la 30% la produse selecționate, vouchere cadou, produse cadou și multe alte surprize.

Prima etapă: între 17 – 19 Noiembrie

A doua etapă: între 24 – 26 Noiembrie

Sfat: pentru a reuși să puneți în coșul de cumpărături produsele preferate la cele mai bune prețuri, vă recomandăm să vă abonați la newsletter, pentru a afla primii ce produse cu discount veți putea cumpăra.

Ce garanții ai pe fabricadetuica.ro?

  • consultanță specializată și sfaturi în alegerea produselor;
  • peste 7000 clienți care revin constant;
  • flexibilitate în modul de plată;
  • transport gratuit;
  • verificarea coletelor la livrare;
  • transparență 100%;
  • înlocuirea produselor comandate ori solicitarea primirii banilor înapoi, dacă nu sunteți mulțumiți de produs.

Te așteptăm așadar să-ți alegi elementele poveștii tale sau să ne spui cum te putem ajuta să găsești produsele de care ai nevoie.

Suntem la un click distanță de tine!