Cele mai tari oferte de Black Friday, toată luna noiembrie la Carrefour!

În acest an, Carrefour are în derulare un Black Friday prelungit, pe toată durata lunii noiembrie, cu oferte speciale și reduceri la o gamă foarte extinsă de produse, de la electrocasnice mari și mici la produse IT&C, articole de îmbrăcăminte, jucării, mobilier etc.

Am adunat aici cele mai spectaculoase oferte ale Carrefour pentru acest Black Friday special, care va dura până pe 1 Decembrie, pentru cele mai importante categorii de produse.

Combină frigorifică: Beko GNO4031GS

Pentru cei care au familii numeroase, sau pur și simplu pentru locuințele cu spații relativ generoase în bucătărie, echipamentele frigorifice de tip side by side sunt opțiunea ideală, grație volumului lor generos. Beko GNO4031GS, disponibil la prețul special de 2774,93 de lei, redus cu 25%, nu are niște dimensiuni chiar monstruoase. Volumul interior de 401 litri îl plasează în rândul modelelor side by side care ar putea încăpea chiar și în bucătării de bloc ceva mai spațioase.

Printre avantajele acestui model se numără compresorul de tip inverter, cu consum redus de energie, spațiul foarte generos de refrigerare (pe toată lățimea aparatului), cele două compartimente separate de congelare (care au împreună nu mai puțin de 150 de litri) și tehnologia No Frost, grație căreia dezghețarea este complet automatizată.

Mașină de spălat rufe: LG F4DN408S0

LG este un producător cu reputație în domeniul ecranelor TV de tip OLED (unde deține poziția de lider mondial), dar și în categoria mașinilor de spălat, recunoscute pentru performanțele lor. LG F4DN408S0, la vânzare la un preț redus cu 20%, de 2319,92 de lei, este un model cu uscător de rufe, funcție extrem de utilă în timpul sezonului rece, atunci când uscarea hainelor la aer poate dura chiar și zile.

Mașina de spălat are o capacitate de spălare de 8 kg (5 kg de rufe pentru uscare), în timp ce turația maximă la centrifugare este de 1400 de rotații/minut. Cuva este fabricată integral din inox. Motorul este de tip Direct Drive, o inovație patentată de LG: rotorul este montat direct pe exteriorul cuvei, ceea ce reduce consumul de energie și crește durabilitatea aparatului, deoarece nu există curea de transmisie. (În general, aceasta este prima care cedează în timp la mașinile de spălat.)

Mașina mai dispune de o serie de funcții avansate, precum conexiune Wi-Fi și tehnologie de eliminare a alergenilor cu abur.

Televizor: LG OLED55B13LA

Acest model de televizor, disponibil la prețul de 5.999,9 lei, face parte din gama de ecrane OLED ale liderului mondial în domeniu, astfel că și-ar putea găsi locul și într-o locuință de lux.

Este un televizor inteligent, cu rezoluție 4K și diagonala de 164 cm, și este capabil să redea cea mai largă gamă de nuanțe de culori și de niveluri de iluminare, grație tehnologiei OLED, prin care fiecare dintre cele peste 4 milioane de pixeli este iluminat individual. Televizorul beneficiază de conexiune la internet și de cele mai noi tehnologii video și audio, respectiv Dolby Vision IQ și Dolby Atmos (care reproduce un sunet tridimensional, ca într-o sală de cinema) și dispune de certificările Nvidia G-SYNC și AMD FreeSync™ Premium, pentru cei care doresc să joace jocuri video de pe console precum Xbox. De altfel, LG este partenerul oficial al consolei Xbox Seria X.

Telefon mobil: Samsung Galaxy Z Fold2

Telefoanele Flip și Fold reprezintă vârful de gamă al producătorului sud-coreean, fiind liderii segmentului de telefoane pliabile. Ecranul unic al lui Samsung Galaxy Z Fold2, din sticlă pliabilă, va atrage fără îndoială privirile tuturor. Atunci când este pliat, Galaxy Z Fold2 (6.399,9 lei, preț redus cu 32% față de cel de listă) arată ca un smartphone obișnuit, cu ecran de 6,2 inci. Atunci când este deschis, telefonul se transformă într-o mică tabletă cu un ecran pliabil de 7,6 inci, realizat din sticlă ultra-subțire, care poate reda o paletă bogată de culori grație panoului Dynamic AMOLED 2X. Ecranul poate fi blocat în orice unghi, astfel că utilizatorii pot realiza apeluri video, face fotografii sau pur și simplu folosi două aplicații simultan, în modul Flex.

Specificațiile tehnice sunt de top: dual SIM, 5G, procesor octa-core, 12GB de memorie RAM și 256GB spațiu de stocare.

Smartwatch: Samsung Galaxy Watch 4

Galaxy Watch 4 (1.119,9 lei) este cea mai recentă generație de smartwatch-uri din oferta Samsung. Este un ceas potrivit pentru majoritatea utilizărilor, începând cu activități sportive (inclusiv înot) până la întâlniri de afaceri. Are toate funcțiile esențiale pentru un ceas inteligent, la un preț accesibil. În plus, Galaxy Watch 4 este primul ceas din lume echipat cu senzori care măsoară compoziția corporale – respectiv atât indicele masei corporale, cât și ponderea grăsimii, a masei musculare și a apei din organism.

Ceasul mai dispune de funcții de monitorizare a tensiunii arteriale și electrocardiogramă, disponibile prin conectarea (wireless) a ceasului la un telefon mobil Samsung. De asemenea, sunt prezente majoritatea funcțiilor standard pentru practicanții sporturilor: localizare și urmărire prin GPS, busolă, barometru, accelerometru și senzor giroscopic (pentru contorizarea pașilor sau a mișcărilor brațului în timpul înotului), măsurarea pulsului, conectivitate 4G, Wi-Fi și Bluetooth v5.0, precum și redare de muzică (în format MP3, AAC, OGG, WAV, AMR și alte câteva).