Europa prin Europa Travel: Circuite cu prețuri de la doar 179 lei!

Știai că este extrem de simplu să pornești în circuite în întreaga Europa? Trebuie doar să îți alegi destinația favorită, iar de restul se ocupă Europa Travel, de peste 20 de ani. Pentru acest final de an și pentru primele luni ale anului 2018, ți s-au pregătit o mulțime de surprize, așa că ar fi bine să ai bagajele mereu pregătite și să fii oricând gata să prinzi una dintre ofertele de nerefuzat la circuite prin Grecia, Turcia, Croația, Elveția, Germania și o mulțime de alte destinații, printre care și frumoasa noastră România.

Dacă nu ți-ai făcut încă planurile pentru sărbătorile de iarnă, nu este timpul pierdut. În Grecia ai oferte de la doar 163 euro/sejur de 5 zile. Îți petreci Revelionul pe ritmurile grecești ale străzilor animate din Paralia Katerini și te bucuri de peisaje de vis alaturi de cele mai importante persoane din viața ta.

De la doar 149/sejur de 5 zile, poți pleca în descoperirea magnificului oraș turcesc, Istanbul. Nu mai este nevoie să îți spunem că acesta se află printre preferințele turiștilor care viziteaza Europa. Iar totul se datorează farmecului  arhitecturii unora dintre cele mai cunoscute cladiri, a mâncării de o savoare aparte și ospitalității localnicilor, care te întâmpină cu bunătăți la tot pasul și cu porții considerabile de voie bună.

Italia se află și ea la doar un click distanță. Beneficiezi de reduceri de peste 10% în cele mai frumoase destinații ale Italiei, precum Sicilia sau Veneția.

Dacă impresionanta Croația se află și ea printre preferințele tale, îți poți plănui chiar acum o vacanță de 6 zile aici, pentru că ai reduceri de nerefuzat. Cu doar 299 euro pornești în descoperirea frumoaselor tărâmuri croate și strângi amintiri pentru o viață întreagă!

Lista de oferte nu se oprește aici! Intră pe site și alege-ți ce circuite vrei, în destinațiile tale preferate din Europa!