Jolidon Black Weekend – reduceri de până la 70%

Jolidon te așteaptă și în acest an cu un weekend întreg de reduceri de până la 70%, la mii de articole de lenjerie intimă, pijamale și costume de baie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați .

Te poți bucura de reducerile de pana la 70% în weekendul 15-17 noiembrie, iar ofertele vor fi disponibile online pe blackfriday.jolidon.ro și în toată rețeaua de magazine Jolidon din țară (vezi lista completă aici ).

Dacă printre cumpărăturile planificate se numără si articolele de lenjerie intimă, la Jolidon vei găsi o mulțime de surprize ispititoare, cu reduceri consistente. Astfel, vei putea alege produse din următoarele categorii:

  • Lenjerie intimă: sutiene, chiloți, corsete, body-uri, jartiere, portjartiere și multe alte articole

  • Îmbrăcăminte: pijamale, tricouri, maiouri & halate

  • Costume de baie – o gamă variată de mărimi și modele

Cum comanzi online de Black Weekend? 

Pe blogul Jolidon vei găsi o serie de sfaturi utile care să te ajute să te pregătești de Black Weekend și să comanzi mai rapid.

Echipa Jolidon îți recomandă să îți creezi un cont și să completezi datele înainte de Black Weekend, să adaugi produsele preferate în wishlist sau să te abonezi la newsletter pentru a afla printre primii ce oferte ți-au pregătit. De asemenea, ți-au pregătit o listă de întrebări frecvente și răspunsuri pe care îți recomandăm să o citești pentru a avea o experiență de cumpărături minunată.

Spor la cumpărături!