Plantwear ofera 25% reducere la orice comanda de Black Friday

La fel ca si in anii trecuti, si de aceasta data Plantwear.ro isi respecta traditia si de Black Friday vine cu reduceri tentante la toate produsele din site. Magazinul online www.plantwear.ro vine in intampinarea clientilor sai cu reduceri foarte bune la toate produsele handmade pe care le comercializeaza.

Anul acesta Black Friday Romania pica vineri, pe data de 17 noiembrie 2017, dar asa cum suntem deja obisnuiti, clientii se vor putea bucura de reduceri timp o saptamana la toate produsele eco din lemn, sarbatorind astfel un Black Week plin de surprize. Black Friday este evenimentul care deschide sezonul cumparaturilor de Craciun.

In perioada 17-26 noiembrie 2017, Plantwear ofera 25% reducere la orice comanda folosind voucherul blackfriday2017 la finalizarea comenzii.

Plantwear este o firma de origine poloneaza care produce ochelari si ceasuri din lemn originale si elegante atat pentru barbati, cat si pentru femei. Prezent de 4 ani pe piata din Romania, magazinul online www.plantwear.ro face furori in randul pasionatilor de lucruri inedite si rafinate.

De Black Friday vor beneficia de preturi promotionale ceasurile din lemn cu bratari din piele naturala, ceasurile din piatra, ochelarii de soare clasici din lemn si un in ultimul rand ochelarii de soare PREMIUM.

De ce sa alegi produsele din lemn de la Plantwear? Iata cateva avantaje ale acestor produse:

  • atat ochelarii de soare din lemn, cat si ceasurile din lemn sunt rezistente la apa, deoarece lemnul din care sunt confectionate este protejat de o ceara naturala;
  • lemnul din care sunt confectionati ochelarii si ceasurile este foarte rezistent la cazaturi si alte lovituri;
  • piatra din care sunt confectionate ecranele si carcasa ceasurilor din seria Raw este naturala si foarte rezistenta cazaturilor sau altor lovituri;
  • lentilele ochelarilor din lemn sunt dintr-un material ce contine fibre de bumbac, fiind cu 50% mai usoare decat lentilele din sticla;
  • toate lentilele ofera o protectie de 100% impotriva radiatiilor;
  • produsele Plantwear sunt realizate in cea mai mare parte din materii prime naturale, motiv pentru care devin produse unice si originale.

Nu ratati reducerile aplicate pentru Black Friday-ul de anul acesta!