Pret iPhone 7 de Black Friday

iPhone 7, cel mai inteligent telefon la ora actuala, se poate achizitioana si in Romania inca din luna in care este lansat, septembrie 2016. Precomnezile pentru iPhone 7 au epuizat stocul in cateva ore, pentru cele mai ieftine variante dar si pentru cele mai cautate, cum ar fi modelul negru lucios.

Pentru cei care vor sa astepte primele reduceri, iPhone 7 de Black Friday se asteapta sa fie achizitionat la un pret usor redus.

Cu fiecare lansare, Apple surprinde fanii de tehnologie performanta, prin inovatiile adusehardware-ului si soft-ului si produselor sale. Urmarind in permanenta sa satisfaca cele mai pretentioase cerinte in materie de tehnologie, an de an imbunatatesc modul nostru de comunicare, socializare.

Avand in permanenta la noi un accesoriu performant si in acelasi timp foarte usor de folosit, ne usureaza munca, organizarea timpului, a relatiilor si a vietii noastre in ansamblu. iPhone 7 este atat de performant incat satisface forte multe cerinte pentru un telefon. Pentru pasionatii de gestionare a informatiilor vine cu o serie de aplicatii noi, mai rapide si mai usor de gestionat in interfata lui. Pentru pasionatii de amintiri frumose vine cu un set dublu de camere foto, care apropie mult calitatea imaginii de cea realizata cu un aparat DSLR. iPhone 7 vine in premiera cu casti Bluetooth, iar pentru cei care nu vor opta pentru acestea, vor fi placut surprinsi sa descopere ca nu mai au o mufa speciala pentru casti, ceea de incarcare fiind si pentru casti.

O noua surpriza pentru fani este faptul ca este rezistent la apa pentru scufundari scurte si in plus are 5 nunate de culori (doua dintre ele fiind negru, lucios si mat).

Pretul noului telefon ramane unul de top, insa cei care astepata reducerile vor putea sa achizitioneze un iPhone 7 de Black Friday la un pret special. De Black Friday iPhone 7 va fi disponibil la reducere atat cu varianta de casti standard cu fir cat si cu cele Bluetooth, dar cele din urma nu sunt incluse in pachet se comanda separat.

Ambele variante de iPhone 7 si iPhone 7 plus, vin cu spatiu de stocare mult mai generos, 32 GB, 128 GB si 256 GB, cu cel mai puternic procesor de pana acum, un design de senzatie si cel mai luminos ecran de pana acum.

iPhone 7 vine cu o lista impresionanta de specificatii de inalta performanta, ceea ce il face sa fie cel mai performant telefon la ora actuala si probabil cel mai vandut de Black Friday din gama lui.