Reduceri de pana la 50% la bijuterii si verighete: La Rosa scade preturile de Black Friday la toata gama de produse!

In acest an, dupa aniversarea celor 11 ani de activitate, La Rosa gaseste noi motive pentru a oferi clientilor reduceri de pret imbatabile la toata gama de produse. Astfel, cu ocazia campaniei de Black Friday, produsele din colectia La Rosa vor avea discount-uri de pana la 50%.

Ce poti cumpara la reducere de la La Rosa, de Black Friday

La Rosa este un brand recunoscut pentru bijuteriile si verighetele deosebite pe care le pune la dispozitia clientilor, dar si pentru preturile foarte bune pe care le ofera pentru produsele din catalog. La Rosa doreste sa ofere clientilor o gama cat mai variata de bijuterii si verighete dar si diverse modalitati de personalizare a acestora in functie de preferinte, fara insa a mari costurile, iar acest lucru se reflecta prin actiuni concrete.

Astfel, dupa ce luna august a fost dedicata cuplurilor, acum sunt lansate o noua serie de discount-uri, cu ocazia zilei de Black Friday. De data aceasta, campania vizeaza toate colectiile La Rosa, asadar, este un moment extraordinar pentru a va achizitiona bijuteriile si verighetele mult dorite. Reducerile de pana la 50% se aplica pentru majoritatea produselor din urmatoarele categorii:

Preturi mai mici, facilitati mai mari

Desi preturile bijuteriilor si verighetelor vor fi mai mici de Black Friday, La Rosa ofera clientilor si facilitati unice. Prin urmare, orice produs achizitionat in aceasta perioada online sau din magazinele La Rosa beneficiaza de garantie pe viata, care include reparatia sau schimbul bijuteriei, in cazul in care expertiza tehnica identifica un defect de productie. Mai mult decat atat, pentru bijuteriile cu diamant, serviciile post cumparare sunt incluse in pretul de achizitie; astfel, o data pe an, de la data achizitionarii, bijuteriile pot fi lustruite si curatate gratuit, in atelierele La Rosa.

In plus, cei care vor sa achizitioneze verighete beneficiaza de gravarea gratuita a acestora. Chiar si de Black Friday bijuteriile pot fi cumparate in sistemul de rate lunare, prin intermediul cardurilor de profil.