Selgros pregateste mai multe zile de reduceri de Black Firday!

Pentru Selgros, ca si pentru majoritatea retailerilor din Romania, evenimentul de shopping Black Friday a devenit o traditie. Editat al 5-lea an consecutiv, catalogul special de reduceri propune sute de articole electronice si electrocasnice unde discount-urile afisate urca pana la 66% sau 1.000 lei in cazul unui laptop Hp Pavilion. Ca noutate, anul acesta introducem in oferta braduri de top ca Telefunken, JBL sau Harman Kardon precum si o selectie de produse DIY sau household.

In plus fata de anii precedenti, in perioada de valabilitate a catalogului, vor exista reduceri substantiale si la articole de imbracaminte si incaltaminte destinate atat copiilor, cat si adultilor, precum si -40 %  la o selectie de jucarii.

Pentru a da ocazia cat mai multor clienti Selgros sa beneficieze de aceste oferte si pentru a evita aglomeratia inerenta acestui tip de experienta de shopping, promotiile vor fi valabile timp de 10 zile in perioada 10 noiembrie – 19 noiembrie.

Oferta completa va fi valabila in toate cele 19 magazine din Romania precum si in cele 3 magazine format compact din Bistrita, Tg. Mures si Alba Iulia unde va exista o selectie de produse din oferta Black Friday.