Utiliează-ți casa de Black Friday cu Frarom Shop !

Pe final de an ai ocazia să dai un suflu nou locuinței tale mai ales că în decembrie petreci mai mult timp acasă și ai ocazia să faci toate acele mici deocrațiuni sau proiecte DIY la care te-ai gândit tot anul.

Frarom Shop, un magazin cu produse accesibile și utile pentru casă, încurajează bricolajul și înțelege că unele accesorii pentru casă chiar îți pot fi de mare ajutor.

Black Friday începe pe 20 noiembrie 2015, de la ora 08:00 și ține 3 zile ca în povești, adică și peste weekend.  Mai mult, magazinul anunță că la comenzi de peste 99,00 de lei transportul este gratuit.

Dacă te gândeai să decorezi puțin, îți dăm și noi câteva idei. Anul acesta se poartă jocurile de oglinzi pe perete, iar pentru asta poți folosi oglinzi adezive. Le găsești pe  www.fraromshop.ro la set. Poți opta pentru oglinzi rotunde sau pătrate și le poți combina. Prețurile încep de la 13,00 lei un set de patru pe perioada Black Friday.

fraromshop.ro

Pe pasionații de cooking îi întâmpinăm cu oale și tigăi cu până la 50% mai ieftine, tăvi și forme de copt perfecte pentru Crăciun.

fraromshop.ro

Kitul de brioșe la 18,00 lei de la 35 va fi atracția celor mici. Puteți petrece timp de calitate împreună realizând brioșe creative și simpatice.

Un set de patru cești poate fi pus deja pe lista de cadouri pentru Crăciun pentru prietenii care au o locuință cu accente moderne și retro. Va fi doar 49,00 de lei de la 99,00.

Recomandăm cu încredere și accesoriile de baie din inox sau crom. Etajerele de baie te se vor dovedi foarte utile pentru a păstra la îndemână cosmeticile. Suportul fix tip scară ce se montează pe cadă este foarte util pentru persoane de vârsta a treia.

fraromshop.ro

Mese de călcat cu fixare pe ușă sau uscătoare de rufe  cu până la 50% reducere sunt o investiție pe termen lung.

Intră pe www.fraromhsop.ro și fă-ți deja lista cu ce vrei să-ți cumperi de Black Friday.

 

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *