VintageTime.ro si Black Friday 2014

Vintagetime.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri si accesorii handmade in stil vintage din Romania, ofera de Black Friday 2014 peste 300 produse la reduceri de pana la 80%. Printre cele mai cautate si apreciate produse amintim: ceasuri, coliere, bratari, ochelari de soare etc.

Vintagetime.ro va pune in vanzare de Black Friday cele mai frumoase produse create cu pasiune de cei mai talentati designeri si mai mult decat asta, organizeaza un concurs cu premii de peste 1000 euro. Premiile oferite sunt: locul 1 – un iPhone 5S, locul 2 – o tableta multmedia, locul 3 – un voucher de cumparaturi in valoare de 300 lei. Extragerea va avea loc in data de 23 decembrie 2014.

Taxa de livrare a produselor va fi de 17 lei prin serviciul de curier rapid. Pentru comenzi ce depasesc suma de 150 lei transportul este gratuit. Timpul de livrare nu va depasi 2-3 zile lucratoare, in functie de zona geografica a clientului, astfel produsele vor ajunge cu promtitudine oriunde in tara prin serviciul de curierat rapid DPD sau Urgent Curier.

Acest articol a fost publicat în Black Friday și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *